Gunnar Gjermundsen

Gunnar Gjermundsen

Gunnar er utdannet psykolog fra Universitetet i Oslo. Hans erfaring er blant annet fra Oslo Universitetssykehus, Modum Bad og Klinikk for Dynamisk terapi ved UiO. Han har erfaring med ulike terapeutiske metoder og arbeid med et bredt spekter av psykiske problemer. For tiden holder han på med et PhD-prosjekt på Universitetet i Oslo, og jobber deltid som psykolog et par kvelder i uka.

Gjennom forskningsarbeid ved Modum Bad under ledelse av Harvard-professor Leigh McCullough Ph.D, analyserte han et stort antall terapiforløp innen korttidsdynamisk terapi og kognitiv terapi. Dette ga ham en solid forankring i psykodynamisk terapi som behandlingsmetode. For tiden er han kandidat ved gruppepsykoterapiutdanningen ved Institutt for Gruppeanalyse (IGA).

Ved siden av psykologien har Gunnar en bachelorgrad i filosofi fra Universitetet i Oslo og University of Toronto. Han er også utdannet yoga- og meditasjonslærer ved Yogalærerskolen i Norge og underviser en ukentlig gruppe i Oslo samt ferieretreater i Italia. De siste årene har han arbeidet med Diamond Approach, en moderne og helhetlig tilnærming til personlig utvikling som integrerer vestlig psykologi med østlige visdomstradisjoner.

Tuva Langjord

Psykolog Tuva Langjord

Tuva er utdannet psykolog fra Universitetet i Oslo. Hun skrev hovedoppgave og var aktiv i forskning ved Modum Bad innen affektfokusert terapi sammen med Harvard-professor Leigh McCullough, og hadde sin hovedpraksis ved seksjon for personlighetspsykiatri på Ullevål sykehus.

For tiden er hun i doktorgrad ved Oslo universitetssykehus, og har privatpraksis i Nobels gate 16A 1–2 dager i uken.

Hun er primært påvirket av den dynamiske tradisjonen innen psykoterapi, og bruker teori og metoder også fra mange andre områder innen psykologien. Hun har i mange år vært i en gruppe i Diamond Approach ledet av Sandra Maitri siden 2005. Diamond Approach er en syntese av vestlig psykoterapi og østlige visdomstradisjoner som også benytter elementer fra meditasjon, mindfulness og ulike bevissthetsøvelser. Dette gir henne et bredt repertoar av terapeutiske teknikker å velge mellom. I hennes arbeid med klienter har hun et integrativt perspektiv, slik at arbeidet skreddersys den enkeltes behov.

Fra tidligere har Tuva en mastergrad i allmenn litteraturvitenskap hvor hun skrev masteroppgave om forholdet mellom buddhisttenkeren Nagarjuna og poeten T.S. Eliot. Hun har også arbeidet som sekretær ved Institutt for Mentalisering, og har god kjennskap til mentaliseringsbasert terapi.

Kontakt oss her

Oslo Psykolog Gunnar Gjermundsen | Terapi og Selvutvikling

Oslo Psykolog Gunnar Gjermundsen

Oslo Psykolog Gunnar Gjermundsen

Oslo Psykolog Gunnar Gjermundsen | Terapi i Oslo Sentrum